Home klimmenboulderenSkiën+Boarden  biken  groepen  kids    shop  zaalhuur
Rock Steady Home  

Boulderdag 20 april 2008

Op zondag 20 april heeft de eerste kick off van de boulderladdercompetitie in onze bouldertuin plaatsgevonden. Deze is goed bezocht, het weer was dan ook uitstekend. Voor deze kick off zijn er 55 nieuwe boulders gebouwd, varierend van makkelijk tot zeer moeilijk. Verder was de barbecue erg gezellig en lekker!! Meedoen met de competitie kan nog steeds! Je hebt namelijk tot en met 9 juni de tijd om te zorgen dat je scoreformulier ook echt in de bouldermap komt om te laten meetellen voor de competitie. De volgende competitie zal plaatsvinden op zondag 15 juni om 13.00 met aansluitend een barbecue.

Impressie bouldertuin

In de bouldertuin staan 6 boulderblokken- en wanddelen: 2 wanden, het ei, de hoek, het dak en de olifant. De boulders staan tussen het groen, met zand of grind eronder. De tuin is open, als de hal ook open is. En 's avonds is er verlichting.

Gillardes voorjaar 2006

In het voorjaar van 2006 hebben Sascha en Gerke geklommen in de Gillardes. Deze indrukwekkende wand van 400 tot 600 meter bevind zich in de buurt van Gap in Frankrijk. De hoofd wand is gericht op het westen en is daardoor zeer geschikt voor beklimmingen in de zomer. In het voorjaar echter hebben zij ondervonden, kan het best onaangenaam koud zijn. Daarom hebben zo ook een bezoekje gebracht aan Orpierre om even de bevroren vingers weer wat te laten ontdooien. De routes hier zijn gemiddeld zo'n 15 lengten en varieeren in moeilijkheid van 6b tot 7c.

Rock Steady 2e openingsfeest mei 2007

2e Boulderdag op zondag 13 mei 2007: start van de tweede Boulder-competitie-ronde in de tuin van Rock Steady in Bussum. Op zondag 24 juni is de 3e Boulderdag (van 13 - 17 uur met BBQ). Je gedane boulders van de 2e ronde tellen nog mee tot 8 juli, dan moeten de formulieren binnen zijn. Bij de deur naar de tuin hangt de huidige ranglijst voor de 3 categorien. Dit boulder evenement duurt tot en met eind september