Skip to main content

Arrangement scholen

Sport- en Klimcentrum Rock Steady heeft al ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van groepen uit het onderwijs. In een sportieve, ongedwongen en vooral gezellig setting leren de leerlingen elkaar beter kennen en krijgen ze een kennismaking met de verschillende sporten die Rock Steady te bieden heeft.


Klimmen

Met de klim lessen krijgen de leerlingen en goed beeld van indoor toprope. Onze ervaren instructeurs leren de leerlingen veilig zekeren, zodat ze in drietallen veilig de top kunnen bereiken. 
Tijdens deze lessen ligt de nadruk op het zekeren en vertrouwen krijgen in de sport en in elkaar. Er is voor iedereen een passende uitdaging. De leerlingen die het spannend vinden kunnen vertrouwen krijgen bij de beginnerswanden. De leerlingen die meer uitdaging nodig hebben kunnen zich uitleven op de overhangende wanden. 
Prijzen:

1,5 uur minimaal 20 leerlingen € 12,50 p.l.

2,0 uur minimaal 20 leerlingen € 14,50 p.l.Mountainbiken 

Onze ervaren MTB instructeurs nemen de leerlingen mee naar de prachtige de omgeving en heide. Hier worden de leerlingen uitgedaagd om veilig over verschillende terreinen en obstakels te fietsen. Tevens worden op een veilige wijze de grenzen van de leerlingen verlegd, waardoor ze elke les weer iets nieuws leren en aan hun conditie werken.
Prijzen 1,5 uur incl. instructeur:

10 - 15 leerlingen         € 17,50 p.l.

15 en meer leerlingen € 16,00 p.l.Boogschieten

Leerlingen kennis laten maken met een nieuwe sport? Dan is boogschieten een interessante en goede keuze. 
Na de veiligheidsinstructies van onze ervaren instructeurs krijgen de leerlingen de kans om zelf pijlen te schieten. Hier wordt de aandacht gelegd op een goede houding en het leren mikken op het target.
Prijzen:

1,5 uur minimaal 20 leerlingen € 12,50 p.l.

2,0 uur minimaal 20 leerlingen € 14,50 p.l.Skiën

Indoor skibaan Rock Steady ligt naast het klimcentrum. De rolbaan/skibaan is bekleed met een kunststof mat waarmee echte sneeuweigenschappen worden bereikt. Door de baan te laten draaien ontstaat er letterlijk een eindeloze afdaling! 
Deze manier van skiën is ontzettend goed voor het aanleren van de juiste techniek. De rolbaan geeft namelijk niet mee zoals sneeuw dat doet. De leerlingen moeten zich goed concentreren om de juiste techniek te behouden. Daarnaast blijven we ze uitdagen om hun grenzen op te zoeken en te verleggen.
Prijzen:

1,5 uur minimaal 6 - maximaal 8 leerlingen € 32,50 p.l.
Een activiteit in gedachten voor de klas of weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Of voor een programma op maat? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.