Home klimmenboulderenSkiën+Boarden  biken  groepen  kids    shop  zaalhuur
Rock Steady Home  

Open dag Skibaan zo 16 september 13-17 uur

Nu de zomervakantie weer voorbij is gaat bij ons het nieuwe ski seizoen weer van start met de open dag. We willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. U kunt de baan proberen en u heeft de gelegenheid om, als een van de eerste, de keus te hebben om lessen te boeken.
Als u minimaal 3 lessen boekt en betaalt op de open dag krijgt u een gratis introductieles klimmen.

Nieuwe ATB's van Trek

Samenwerking THOMAS Fietsen Bussum
Rock Steady verhuurt goede professionele fietsen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met THOMAS Fietsen Bussum, omdat wij de passie voor fietsen delen.
Ons assortiment mountainbikes hebben we uitgebreid met bikes van het merk Trek.

Dicht bij bos en hei. Heerlijk om te wandelen, fantastisch op de fiets. En op loopafstand van treinstation Bussum-Zuid.Aanvragen van een Klimvaardigheidsbewijs

Er is steeds meer vraag naar een bepaalde mate van controle op de competenties van klimmers. Anders gezegd: Voor een klimhal is het handig om een indicatie te hebben over het niveau van een klimmer. In België is dit zelfs door de overheid verplicht gesteld.
In de laatste 3 maanden van 2010 (oktober, november en december) kunnen ervaren sportklimmers zonder Klimvaardigheidsbewijs (KVB) deze op een eenvoudige wijze behalen.
Als je als klimmer bekend bent bij ons en wij weten dat je over ... Lees verder >>

Rock Steady officieel benoemd tot NKBV-opleidingscentra

De NKBV heeft een aantal klim- en outdoor centra benoemd tot NKBV-opleidingscentrum. Hier worden klimvaardigheidsbewijzen uitgegeven en kan een opleiding gevolgd worden tot gekwalificeerd instructeur.
Vanaf maandag 20 september zijn de opleidingscentra herkenbaar aan het officiële opleidingscentrum schildje.

Het eerste exemplaar werd, samen met bestuursvoorzitter Frits Vrijlandt van de NKBV, bij klimcentrum Rock steady in Bussum bevestigd.